2019 Yılında Yeni Araba Almayı Düşünenler: İşte Göz Atmanız Gereken 5 Model

2019 yılında piyasaya sürülmesi planlanan elektrikli araba listesi hızla büyürken, aralarından bütçenize uygun modellerden bazıları bunlar olabilir…

1Genesis G70, BMW 3 Serisi’ne Karşı Çıkacak

Genesis isminin henüz pek bilinmiyor, ama Genesis Hyundai’nin lüks bir markasıdır. Marka Hyundai için bir model adı olarak başladı, ancak şimdi Güney Koreli otomobil üreticisi, Lexus ve Honda’nın Acura’yı inşa ettiği gibi, Genesis’i de lüks araçların bir parçası haline getirmeye çalışıyor. Genesis markası için 2019 model yılı için yepyeni bir ürün olan G70, birinci seviye spor bir sedan. Aracın iki güç aktarımı, 252 beygir gücündeki I4 motoru ve 365 beygir gücü V6 motoru vardır. Modelleri arkadan çekişli veya dört teker çekişli olarak sipariş edebilirsiniz. G70 serisi, BMW 3 Serisi, Audi A4 ve Mercedes C Sınıflarına karşı çıkmak anlamına geliyor. Aracın fiyatı ise 30 bin dolar ile 50 bin Dolar arasındadır.

Artıları ise: çapraz dikişli deri koltuklar ve şık iç tasarım; Hyundai’nin birinci sınıf telematik / bilgi-eğlence sistemi; manuel vites kullanılabilirliği; gergin süspansiyon ve çevik taşıma. Birçok özelliği ile Genesis G70 insanların aklına kazınan bir model olacak.

2Hyundai Kona EV, Neredeyse 300 Mil Menzile Ulaşabilir

Hyundai Kona EV, Hyundai’nin yeni küçük araba modelinin elektrikli versiyonudur. Kona, çok iyi, sportif, çabuk bir gezinti sunar. Şimdi, yüksek fiyatlı modelde yaklaşık 300 mil menzil aralığına ve temel modelde 186 mil menzile kadar dayanan bir versiyona sahip olabilirsiniz. Çoğu EV gibi, Kona hızlı bir şekilde giderek ve sıfırdan 60 mil / saate 7,5 saniyede çıkıyor. Kona’nın EV versiyonunun fiyatlandırması henüz açıklanmadı. Gazla çalışan Kona’nın temel modeli ise 21.000 $ ‘dan başlıyor.

Artıları: EV menzil uzaklığı ve sportif kullanımıdır. Böylece uzun süre şarj gerektirmeden yüksek menzilli yollar kat edilebilecek.

3Yeni Insight Hybrid, Önceki İki Başarısız Modeli İçin Yenileniyor

Honda Insight Hybrid, yeni modeliyle değişmekte olan şahane bir tarihe sahip değil. İlk Insight, Toyota Prius’dan önce tarihi verilen, ancak Prius’un başarılarını yakalayamayan tuhaf görünen, düpedüz çirkin ve sıkışık bir otomobildi. Honda havluyu atmıştı ama daha sonra Insight modelini 2009’da yeni bir model ile geri getirdi. Fakat bu araç da bir bombaydı ve 2014’te bayilerden temizlemek için aşırı indirime gidildi. Ama bu 2019 Insight modeli. Honda sonunda doğrusunu yaparak SUV sektörüne adım atmayı başardı.

Artıları: Hoş dış tasarım, 55 mpg şehir / 45-49 mil karayolu yakıt ekonomisi ve $ 23,725 başlangıç fiyatı. Yüksek tasarrufu ve ucuz fiyatı ile Insight Hybrid elektrikli otomobil tercih edenlerin önceliği olacak gibi gözüküyor.

4Tamamen yeni Subaru Ascent, Çalışabilir Üçüncü Koltuk Sırası ile Şirketin ilk Yasal SUV’u

Subaru, bu yıl ABD’deki 50. yıl dönümü ile satan otomobillerini işaretliyor ve bu vesile ile Japon otomobil üreticisi ilk başarılı SUV modelini piyasaya sürüyor. Subaru 1990’ların ortalarında Outback ile araba tabanlı hafif hizmet kategorisindeki az çok inşa edilmiş crossover modeli ile uzun zamandır bilinmektedir. Daha sonra, daha büyük bir Tribeca Crossover işini başlattı, ancak bu tasarım piyasa tarafından reddedildi ve bir başarısızlık olarak kabul edildi. Honda denemesi, Mazda CX-9 ve Toyota Highlander ile yarışacak olan yeni Ascent Crossover, hem Subaru fanlarına hem de Subaru’ya ilk kez ilgi duyanlar ile başarıya ulaşıyor.

Artıları: Duyarlı bir 2,4 litre turbo 260 hp motor, sportif kullanım, üçüncü sıra koltuğu, iyi bir görünürlük ve 32.970 dolar başlangıç fiyatı

5Volvo XC40, Şimdi Çinli Bir Şirkete Ait Olan İsveçli Otomobil Üreticisinin En Son Başarısı

Volvo, İsveç’in sadeliği ve müthiş güvenlik yenilikleri ile biliniyordu. Gerçekten de, 70’lerin ve 80’lerin klasik Volvo reklamları, örneğin, bir Volvo sedan veya wagon üzerinde duran bir fil gösteriyordu. Şimdi, Çin’in kendi Volvo’su ve şirket son birkaç yılda tasarım, üretim kalitesi, Volvo’nun kendi başına gerçekleştirdiği iyileştirmeler açısından büyük adımlar attı.

Artıları: Kablosuz cep telefonu şarjı, akıllı depolama alanları, 248 beygir gücü üreten ve iyi performans gösteren Turbo şarjlı 2,0 L’lik I4 motor ve başlangıç fiyatı 33.200 dolardan başlıyor.

Eksileri: Örneğin GM tarafından sunulan kadar iyi olmayan bir durdurma sistemi.

Önceki HaberBello
Sonraki HaberMenzil Kıyaslama

BİR YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın:
Lütfen isminizi yazın